Квартира 3 комнаты 85 м² Киев, Украина

Украина, Киев
€149,326
;

Местонахождение

  • Страна
    Украина
  • Город
    Киев
  • Адрес
    Регенераторная улица

Характеристики объекта

Параметры здания

  • Количество этажей
    Количество этажей
    9

Параметры квартиры

  • Этаж
    Этаж
    2
  • Количество комнат
    Количество комнат
    3
  • Количество спален
    Количество спален
    3
  • Количество ванных
    Количество ванных
    2
  • Общая площадь
    Общая площадь
    85 м²

Описание

3 к, Киев, Дарница, пр. Соборности. ЖК Комфорт-Таун

# SF-2-489-632
3-х кімнатна квартира у ЖК "Комфорт Таун" Продаю 3-х кімнатну квартиру на 2 поверсі з ремонтом, 85 м2 із заскленою лоджією. В квартирі ніхто не жив, ніхто не прописаний.
Квартира має хороше планування розеток, інтернет-розеток та вимикачів (прохідні вимикачі), що буде зручним для облаштування робочих місць в кожній кімнаті. Поставлена антипотоп система, лічильник тепла та інші лічільники, сантехніка високої якості (Grohe, Hansgrohe, Aquasanita) тепла підлога (коридор, вітальна, кухня, 2 санвузли, лоджія), обладнана кухня, міжкімнатні двері (масив дерева), водостійкий ламінат високої якості, вхідні двері із високоякісного металу (Straj Prestige Lux), із опцією зміни замка від замовника, яка не була ще використана після ремонту - перед продажом змінюється замок і нові ключі будуть тільки у вас.
Добре спланована та розподілена електропроводка із хороших матеріалів та комплексний щиток. В зручних місцях перемикачі, розетки, світло, щоб усе було зручно і усього вдосталь, навіть у лоджії, тому що вона планувалась як одне із робочих місць. При проектуванні кухні також велика увага приділялася зручності та функціональності. Кухонний куточок зроблений з якісних матеріалів, закладене місце для посудомийки. Із техніки яка вже є – холодильник Sharp, пральна машина Samsung, бойлер Eldom Galant60, плита Electrolux, духовий шкаф Samsung. Два санвузли: ванна з туалетом та умивальником, душова з туалетом та маленьким умивальником. Місце для кладовки поєднали з однією зі спалень для великого гардеробу.
ЖК закрытого типу зі своею охороною, відеоспостереженням, паркінгом, парковими зонами, дитячими майданчиками, є футбольне поле, тенісний корт, школа, садочок та інше. На території багато крамниць, кафе, розваг, супермаркетів, Спортлайф, Нова пошта, Новус. Поряд пр. Соборності та багато транспорту до метро Дарниця, Лівобережна, 2 мости на правий берег.

Обновлено: 26.10.2022

Местонахождение на карте

Украина, Киев

Калькулятор ипотеки

Процентная ставка, %
Срок кредитования, лет
Стоимость жилья
Первоначальный взнос, %
{{ initialPaymentCurrency }} EUR
Обратите внимание! Вы изменили параметр стоимости жилья на {{ differentPrice }}%. Это влияет на актуальность расчета ежемесячных платежей для текущего объекта недвижимости. Вернуть обратно
Процентная ставка
{{ loanPercentValue.toLocaleString() }} %
Процентная ставка
Сумма кредита
{{ mortgageAmount }} EUR
Сумма кредита
Срок
{{ loanPeriodValue | pluralizeRu("год", "года", "лет") }}
Срок
Ежемесячный платеж
{{ paymentPerMonth }} EUR
Ежемесячный платеж
Задайте все интересующие вопросы
Отправьте Вашу заявку агенту
Спасибо! Ваша заявка принята
Хочу посмотреть этот объект. Актуальна ли стоимость объекта? Хочу получить больше информации об объекте. Какие условия покупки для иностранцев? Хотел бы посмотреть больше фото/видео. Возможна ли покупка в кредит/ипотеку? Получу ли я ВНЖ при покупке недвижимости?
Назад Оставить заявку
Похожие объекты
Актуальные новости в Украине