Дом 9 комнат 325 м² Загреб, Хорватия

Хорватия, Загреб
€295,000
€908/м²
;

Местонахождение

  • Страна
    Хорватия
  • Город
    Загреб
  • Адрес
    Blanje

Характеристики объекта

Параметры здания

  • Количество комнат
    Количество комнат
    9
  • Количество ванных
    Количество ванных
    3
  • Общая площадь
    Общая площадь
    325 м²
  • Площадь участка
    Площадь участка
    600 м²

Описание

www.biliskov.com  ID:  14672 Zagreb, PodsusedИзузетна самостојећа кућа са девет соба, укупне бруто површине 325 м², смештена на пространој парцели од 600 м². Првобитно изграђена 1963. године, кућа је дограђена 1970. и редовно одржавана и унапређивана. Некретнина се састоји од три спрата: приземља, првог спрата и поткровља. Приземље бруто површине 68,97 м² укључује гаражу, котларницу, степениште и три просторије које тренутно служе као складишта.Први спрат бруто површине 135,31 м² састоји се од наткривеног степеништа, улазног простора, складишта, ходника, WC-а, оставе, купатила, кухиње, четири собе и простране терасе.Поткровље бруто површине 90,19 м² обухвата степениште, наткривену терасу, ходник, купатило, складиште, спаваћу собу и отворен простор са кухињом и дневним боравком. На парцели се додатно налазе гаража површине 30,31 м² и одвојено складиште од 10,40 м². Двориште испред куће је бетонирано, док је остатак парцеле прекривен зеленилом. Кућа је смештена на мирној и атрактивној локацији, у другом реду од главног пута, удаљена око 50 метара. Са простране терасе пружа се прекрасан поглед на пут, пругу и Стенјевац, али је довољно удаљена да бука не ремети мир. Окружена зеленилом, некретнина нуди и пространу башту идеалну за опуштање. Кућа је квалитетно изграђена и отпорна на земљотресе. Фундаменти су бетонски, преградни зидови зидани пуном циглом, додатно ојачани армирано-бетонским хоризонталним и вертикалним стубовима. Важно је напоменути да кућа није претрпела никаква оштећења током земљотреса. Године 2000. извршена је адаптација крова, замена столарије ПВЦ прозорима и постављање видео надзора, чиме је повећана сигурност и енергетска ефикасност куће. Некретнина се продаје као целина, али постоји могућност куповине стана на првом спрату са припадајућом гаражом. Сваки спрат има засебан улаз, а систем грејања је централни са радијаторима, што омогућава одвојено управљање грејањем по спратовима. Кућа је идеално смештена у зони аутобуског и железничког јавног превоза, а у непосредној близини налазе се дом здравља, вртић, пошта, продавнице и угоститељски садржаји. Ова некретнина нуди одличне услове за миран и пријатан породични живот, као и изузетан инвестициони потенцијал. Кућа је потпуно намештена и одмах усељива, што је чини погодном за изнајмљивање или лично становање. Власништво: 1/1Енергетски сертификат: у израдиСтоларија: ПВЦ/дрвоГрејање: Централно електрично, климаОријентација: све стране светаЦена куће: 295.000 €Цена стана на спрату: 180.000 €Агенцијска накнада за купца: 2 % + ПДВ на договорену продајну цену.
Опубликовано: 22.10.2024
Обновлено: 28.10.2024

Местонахождение на карте

Хорватия, Загреб

Калькулятор ипотеки

Процентная ставка, %
Срок кредитования, лет
Стоимость жилья
Первоначальный взнос, %
{{ initialPaymentCurrency }} EUR
Обратите внимание! Вы изменили параметр стоимости жилья на {{ differentPrice }}%. Это влияет на актуальность расчета ежемесячных платежей для текущего объекта недвижимости. Вернуть обратно
Процентная ставка
{{ loanPercentValue.toLocaleString() }} %
Процентная ставка
Сумма кредита
{{ mortgageAmount }} EUR
Сумма кредита
Срок
{{ loanPeriodValue | pluralizeRu("год", "года", "лет") }}
Срок
Ежемесячный платеж
{{ paymentPerMonth }} EUR
Ежемесячный платеж
Задайте все интересующие вопросы
Отправьте Вашу заявку агенту
Спасибо! Ваша заявка принята
Хочу посмотреть этот объект. Актуальна ли стоимость объекта? Хочу получить больше информации об объекте. Какие условия покупки для иностранцев? Хотел бы посмотреть больше фото/видео. Возможна ли покупка в кредит/ипотеку? Получу ли я ВНЖ при покупке недвижимости?
Назад Оставить заявку
Похожие объекты
Актуальные новости в Хорватии