4 room house 77 m² Kartal, Hungary

Kartal, Hungary, Aszodi jaras
€147,324
;

Location

  • Country
    Hungary
  • State
    Central Hungary
  • Region
    Pest megye
  • City
    Aszodi jaras
  • Village
    Kartal

Property characteristics

Building parameters

  • Rooms
    Rooms
    4
  • Bathrooms
    Bathrooms
    1
  • Total area
    Total area
    77 m²
  • Land area
    Land area
    727 m²

Description

Kartal egyik legszebb utcájában kínálunk megvételre egy 77 nm-es társasházi lakást ami egy kétlakásos családi ház hátsó ingatlana. Minőségi alapanyagok,energiatakarékos megoldások és egy minden igényt kielégítő otthon várja az ideköltözőket. A ház helyiségei: -előszoba (3,11) -közlekedő(5,28) -nappali,konyha,étkező(27,08) -szoba(10,45) -szoba(10,62) -szoba(10,77) -kamra(0,84) -fürdő(6,08) Jó időben a teraszon élvezhetjük a napsütést amely a nappaliból nyílik és 12 nm. A házban helyet kapott továbbá egy vendégeknek fenntartott illemhely is. Kerámialapos és laminált padlós helyiségek. Műszaki adatok: -a falak 30K Porotherm téglából készültek és 15 cm-es EPS szigetelést kaptak,színezve 1,5 mm-es fehér színű nemesvakolattal -a fafödém 30 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott -barna színű hullámos betoncserép -műanyag,dió színű,3 rétegű bukó nyíló ablakok -műanyag,5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó mely hőszigetelt A ház fűtése jól átgondolt tervezésen alapult A kombi gázkazán,az egész házban kiépített padlófűtés és az inverteres klímák garantálják a ház költséghatékony fenntartását. Ha Ön úgy döntene,hogy mindezek mellé még napelemeket is telepítene,megteheti hiszen ehhez is elő lett készítve a rendszer. Az esővíz a bádog ereszcsatornán keresztül egy ,a telken elhelyezett zárt rendszerű szikkasztóba kerül elvezetésre. Az ingatlan CSOK képes!! Nem meglepő módon Kartal egyre népszerűbb a Pestről kiköltöző családok körében. Bölcsődék,óvodák,iskolák egyaránt vannak ebben a nagyközségben. Továbbá játszóterek,sport és művelődést támogató helyszínek,illetve PRÍMA,COOP a közelben. Kitűnő közlekedés! M3-as autópálya 10 percre,buszmegálló,ovi 5 perc sétára az ingatlantól. Hívjon a hét bármely napján és megmutatom Önnek!
Updated at: 27/04/2024

Location on the map

Kartal, Hungary, Aszodi jaras

Mortgage calculator

Interest rate, %
Loan term, years
Property cost
Down payment, %
{{ initialPaymentCurrency }} EUR
Please note! You changed the property cost parameter to {{ differentPrice }}%. This affects the relevance of the calculation of monthly payments for the current property. Return
Interest rate
{{ loanPercentValue.toLocaleString() }} %
Interest rate
Loan amount
{{ mortgageAmount }} EUR
Loan amount
Period
{{ loanPeriodValue | pluralize("year", "years") }}
Period
Monthly payment
{{ paymentPerMonth }} EUR
Monthly payment
Ask all your questions
Send your request to the agent
Thank you! Your request has been accepted
I want to view this property. Is the price of the property relevant? I want more information about the property. What are the purchase conditions for foreigners? I want to see more photos/videos. Is it possible to buy with a loan/mortgage? Will I get a residence permit if I buy a property?
Back Leave a request
Similar properties