Mieszkanie 2 pokoi 42 m² Primorsko, Bułgaria

Primorsko, Bułgaria, Primorsko
Cena archiwalna €55,600
Sprzedane lub nieaktualne
Opublikowano: 21.05.2024
Zaktualizowano: 24.06.2024

Lokalizacja

Kraj: Bułgaria
Region / Państwo: Obwód Burgas
Miasto: Primorsko

Parametry budynku

Rok realizacji: 2020

Parametry mieszkania

Piętro: 1
Sypialnie: 2
Powierzchnia całkowita: 42 m²

Opis

#33268686jestoferowany na sprzedaż:
Mieszkanie z 1 sypialnią w Zwykłym domu
Cena:55 600 euro
Lokalizacja:Primorsko
Pokoje:2
Powierzchnia całkowita:41,62m2
.Na pierwszym piętrze
Opłata za usługę:167euro/m2 .m
Faza budowy: ukończona

Płatność:
2000 euro kaucji,
100% przy podpisaniu aktu notarialnego.

Budynek 5-piętrowy z parkingiem podziemnym, windą i schodami. Mieszkanie składa się z łazienki, salonu, oddzielnej kuchni i oddzielnej sypialni. Mieszkanie jest na sprzedaż razem z zamykanym parkingiem podziemnym 14,91 m2 m.

Primorsko znajduje się 52 km na południe od Burgas i 442 km na południowy wschód od Sofii. Tam jest położone pomiędzy Stomoplo Bay i Diabelską Zatoką.
Primorsko ma port i regularne autobusy inne kurorty na południowym wybrzeżu Czarnego Morza.
Primorsko jest znane z najdłuższych 10 km piaszczystej plaży, gdzie ponad 80 wakacji domy, hotele, pola kempingowe i kompleksy hotelowe są zlokalizowane.
Ten rodzaj rozległych plaż z drobnym złotym piaskiem, przybrzeżna woda morska jest czysta, spokojna i ciepła, dno jest gładkie, z równie gładkądescent.

Theareawheretheresortislocatediscoveredwithanaturaldensedeciduousforest,whichatthesametimeisaparkwithnumerousalleysforwalkingandrecreationareas.

TheclimateoftheresorthasaMediterraneaninfluence–thetemperaturesherearesuitableforholidaysfromMaytoOctober.Thefamous"MaslenNose"islocated6kmfromPrimorsko.Itisknownforitsfantasticnaturalfjord.
Since1998,PrimorskohasbeenamemberoftheEuropeanBlueFlagOrganization,anawardgivenforspecialassistanceincaringforbeachesandtheenvironment.
OntheterritoryofPrimorskothereareallconditionsforactiveleisure:tenniscourts,astadiumforfootballandathletics,basketball,volleyballandhandballcourts,afitnessroom,tabletennis,aswimmingpool.Thereareanimationprogramsonthebeachthroughouttheday.Guestscanrentjetskisandmotorcycles,bananas,etc.Discosareopenintheevenings.Pastryshops,cafesandrestaurantsarewaitingforgourmets.
PrimorskoislocatedinthesouthernpartoftheBlackSeacoastofthecountryontheslopesoftheStrandzhamountainrange,overgrownwithshrubsanddeciduoustrees.Goingdowntothesea,theslopesformpicturesquebaysandbizarrerockformations,oneofwhichisthesmallpeninsulaofKyupria,locatedbetweenthebaysofStamoploandDevilsky(Chertovy),anddividedthebeachlineoftheresortintotwoparts–northandsouth.Theclimateoftheseplacesisquitemild,moderatelysubtropicalwithlittleprecipitation,theairisdryandcrystalclear.

Duetoitssouthernlocation,therearemoresunnydaysinPrimorskothanintheSunnyBeachresort,theaverageairtemperatureis26-30degrees,andthewaterinthecoastalpartoftheseais24-28degrees.ThecombinationofthesefactorsextendsthebathingseasonfromthebeginningofJunetothebeginningofOctoberandattractsthousandsofvacationers,mainlystudentsandyoungpeople,tothePrimorskoresort.

Lokalizacja

Primorsko, Bułgaria, Primorsko